Скільки коштує репетитор з англійської мови?

Скільки коштує репетитор з англійської мови?

Скільки коштує репетитор з англійської мови?

Відомо, що англійська мова — ключ, який у сучасному світі відкриває нові можливості.

Чому вивчення англійської найкраще рішення в житті? Ти відкриваєш для себе великий світ вакансій, подорожей, науки, культури та знайомств.

Сьогодні є безліч способів освоїти цей ключ. Найбільш ефективний — репетитор англійської. Вибір викладача відіграє важливу роль результативності вивчення та підтримки мотивації.

Ми маємо кілька секретів, які допоможуть вам знайти свого репетитора.  

У цій статті ви знайдете відповіді на запитання, що хвилюють:

  • Чому варто вивчати англійську з репетитором?
  • На які критерії варто звернути увагу при виборі репетитора?
  • Як часто потрібно займатися англійською?
  • Скільки коштує репетитор англійської мови?

Чому варто вивчати англійську з репетитором?

  • Забудьте про вічно повторювану, не цікаву інформацію. Викладач розставить акценти лише на важливих для вас моментах. Незабаром ви заповните свої прогалини.
  • Більше ніяких «виділити хвилинку десь». Ви маєте індивідуальний зручний графік.
  • Процес — надихає. Можна забути про виснажливе зазубрювання. Репетитор підбере цікаву програму. Наприклад, зможете обговорити один із фільмів або вихід нової книги.

Як знайти свого репетитора? На що варто звертати увагу?

Насамперед визначтеся зі своїми запитами. Бракує мотивації, хочете заповнити прогалини, підготуватися до ЗНО або почати вивчення з нуля? Сайт репетиторів — надасть можливість знайти викладача, який спеціалізується в потрібному для вас виді підготовки.

По-друге, зверніть увагу на педагогічний досвід спеціаліста, сертифікати та дипломи. Чи працює він з дітьми, чи спеціалізується на підготовці дорослих.

По-третє, важливі особисті відчуття при ознайомленні з резюме викладача. Чи зацікавлений репетитор у вивченні мови, як і у викладанні? Грамотність думок та власна програма не стане винятком.

Скільки часу потрібно працювати з репетитором?

Репетитор розробить індивідуальний план відповідно до ваших запитів. У середньому, від 2-х занять на тиждень достатньо для опанування англійської.

Якщо ви хочете у прискореному темпі опанувати мову, варто збільшити час занять. Врахуйте, що ефективність вивчення залежить від особистих старань та концентрації.

Заняття з викладачем допоможуть створити комфортні умови для досягнення хорошого результату.

banner
Потрібен недорогий репетитор?
Займайся англійською від 100 UAH
Обрати репетитора

Скільки коштує репетитор англійської мови?

Вартість послуг репетитор залежить від кваліфікації викладача та ваших цілей.

Середня вартість репетитора у Києві — 250 грн.

Заняття з носієм англійської, як і з професіоналом з багаторічним стажем, коштуватиме від 500 грн за годину. Перший пробний урок, зазвичай дешевше або безплатно для ознайомлення з методикою навчання. Курс з кількох занять можна купити із приємною знижкою.

По-справжньому хороший репетитор допоможе перейняти особливості мови та збільшить вашу мотивацію до опанування мови. Визначте важливі для себе аспекти та вперед до вивчення!



Роман avatar
Роман
Автор статті