Кращі програми та методи для вивчення англійської мови.

Кращі програми та методи для вивчення англійської мови.

Види додатків для вивчення англійської

Секретного методу, як вивчити англійську мову за день не існує, проте завдяки сайту Cererra, ви зможете знайти для себе кілька корисних порад як вивчити англійську швидко або ж найняти репетитора, для покращення мовних здібностей.

Додатків для вивчення англійської існує велика кількість, кожен зможе вибрати певний саме для себе, в залежності від цілей яких ви прагнете досягти. Додатки існують:

  • для поповнення словникового запасу;
  • для розмовної практики;
  • для проходження курсів

Поповнити словниковий запас за допомогою віртуальних програм досить легко. Не важливо, новачок ви або просунутий користувач, велика база мобільних додатків прийде вам на допомогу. Щоб поповнити ваш словниковий запас, ми рекомендуємо вам встановити на свій мобільний:

  • Memrise це програма яка допоможе вивчити англійську мову у звичному середовищі — з фотографіями та промовою від реальних людей. Вона дозволить оцінити колорит звучання та навчить правильну вимову слів. 

  • ReWord це швидке запам'ятовування для початківців. Містить 50 тематичних тек зі словами та словосполученнями англійською. Розробники додали важливий список як основу для розуміння мови. 

  • Simpler це цікаво та грамотно складена система запам'ятовування нових слів через візуальні асоціації. У Simpler якісно налаштована робота зі слуховою пам'яттю. 

Всі добре знають, що прогрес в освоєнні нової мови йде лише тоді, коли є практика. Розмовну практику вам допоможуть підтягнути різні додатки на ваш смартфон.

Ось кілька зручних програм, через які ви можете спілкуватися з іноземцями кожен день в розмові, на листі або голосовими повідомленнями, отримуючи зворотний зв'язок:

  • Italki це чудова платформа в якій є опція власного щоденника з коментарями, можливість ставити питання та отримувати коригування у носіїв мови, а також допомагати в цьому іншим людям.

  • HelloTalk дає вам можливість автоматично переводити всі повідомлення, які відправляє носій мови. Також тут є функція перевірки і перекладу повідомлення перед відправленням співрозмовнику.

  • Tandem це сервіс який дозволяє практикувати аудіювання і вимову через голосові повідомлення, а також вчити сучасну розмовну лексику.

Щоб пройти курси або підготуватися до тестування IELTS або TOEFL, якщо не розглядати пошук репетитора, ви можете скористатися різноманітними додатками. Серед них:

  • FluentU це додаток і сайт який підійде тим, хто хоче розширити свій словниковий запас і прокачати вимову. Вам буде запропоновано переглядати короткі відео англійською на різні теми та виконувати завдання після перегляду.

  • Busuu допоможе підвищити рівень англійської всього за 10 хвилин в день. У додатку ви знайдете інтерактивні заняття для розширення словникового запасу і поглиблення знання граматики.

  • VOA Learning English це додаток для тих, хто хоче вивчити англійську для здачі тестів. У ньому можна дивитися відео, слухати аудіо і читати новини про технології, науку, повсякденне життя, освіту, економіку та про інші актуальні теми.

Існують також і додатки для вивчення англійської серед дітей. Вони виконані в ігровій формі, і тому дітям легше її вивчати. Одними із кращих таких додатків є:

  • Ігри від British Council це 13 невеликих ігор на сайті Британської Ради.

  • Poptropica це не гра для вивчення англійської, а гра англійською. Вона чудово підійде для того, щоб мотивувати дітей вивчати мову.

  • Games to learn English це 29 навчальних ігор. У кожній грі по кілька тем або модифікацій, тому вивчати англійську за допомогою цієї гри буде все так само цікаво навіть через кілька тижнів

banner
Додатки не допомагають?
Репетитор ефективніше!
Обрати репетитора

Переваги використання додатків для вивчення англійської

Перевагами вивчення англійської мови за допомогою додатків, є доступність і різноманітність. Доступність виражається в тому, що ви можете мати можливість вивчати англійську в будь-який час доби, адже вам не потрібен викладач, який буде вчити вас лише в певний час. 

Завдяки додаткам на мобільний, уроки англійської стали ще доступнішими, тому, що чекаючи в черзі, або просто лежачи на дивані, ви можете вивчити кілька правил або слів.

Різноманітність також є великою перевагою, адже ви можете обрати як саме ви хочете вивчити англійську, дивлячись фільми з субтитрами або ж за допомогою словника.

Недоліки використання додатків для вивчення англійської

Основним недоліком вивчення англійської за допомогою додатків є те, що ви не зможете перевірити чи правильно ви складаєте пропозиції або вимовляєте слова і речення. Тільки вчитель або репетитор зможе вказати вам на помилку, завдяки чому, ви зможете її виправити.

Крім того, додатки для вивчення англійської, є по більшій мірі теоретичними знаннями, якщо ми говоримо саме про спілкування англійською. На уроках з викладачем, робиться акцент на здатність спілкуватися і вести діалог.

Радимо вам відвідати сайт Cererra, в якому є безліч корисних статей щодо вивчення англійської. Також на сайті ви зможете найняти репетитора, який допоможе вам навчитися правильно розмовляти англійською для повсякденних бесід або ділової розмови.

Список найкращих програм для вивчення англійської мови

Існує величезна кількість додатків, які допоможуть вам вивчити англійську мову. Серед таких додатків є:

  • Voxy;

  • Easy Ten;

  • English Grammar in Use.

Voxy це відмінний додаток на мобільний, який в режимі реального часу адаптується під ваші потреби. Voxy допоможе вам підготуватися до іспиту TOEFL і збільшити словниковий запас, який стане вам в нагоді при подорожах або на роботі. 

English Grammar in Use є програмою від Cambridge University Press. Вона допоможе вам удосконалити вашу граматику. За допомогою English Grammar in Use ви зможете довести до досконалості використання артиклів і неправильних дієслів.

Easy Ten допомагає вам щодня поповнювати словниковий запас, запам'ятовуючи 10 нових слів. Програма містить понад 20 тисяч англійських слів, завдяки чому ви зможете вдосконалити свою вимову. 

Додатки для вивчення це відмінний спосіб підтягнути ваші знання англійської, збільшити словниковий запас або навчитися правильно писати. Однак важливо пам'ятати, що живого вчителя або репетитора такі способи не замінять. Саме тому ми радимо вам заходити на сайт cererra, де ви знайдете професіонала своєї справи, який допоможе навчити вас говорити англійською мовою.

27 березня 2023
Роман avatar
Роман
Автор статті