Єлизавета Д. logo
Єлизавета Д.
Новачок

Шукаєш класного репетитора з української мови? Мерщій до мене!

Викладає: Українська мова

Про себе

Вітаю! Я — студентка 3 курсу філологічного факультету ЗНУ, а за спеціальністю — вчитель української мови та літератури. Склала ЗНО на 197 балів та вступила на бюджетну форму навчання. Мої заняття спрямовані на те, щоб зацікавити учнів вивченням української мови, змотивувати та забезпечити якісний результат у процесі засвоєння нових знань.
Чому я вирішила бути вчителем? Все просто: бо я безмежно закохана в нашу рідну мову. На моє переконання, мова — це найголовніший засіб ідентифікації нації, адже мова і нація не можуть існувати окремо. Державну мову має знати кожен свідомий громадянин нашої країни, а особливо наші діти, адже вони — наше майбутнє. Я завжди на одній "хвилі" з учнями, маю досвід роботи з дітьми різного віку і кайфую від своєї професії!

Розмовляє на:
Українська Рідна

Освіта

Запорізький національний університет (ЗНУ)
Бакалавр / 014 (середня освіта: українська мова та література) (2025)
Диплом підтверджений

Досвід роботи

Практика в Запорізькому національному університеті на базі Запорізької гімназії №25
Вчитель-практикант
2023 - 2023

Сертифікати

Навчання української мови у старшій школі в контексті пріоритетних компетентностей
Сертифікат засвідчує, що Єлизавета Дімітрова взяла участь у майстер-класах I Усеукраїнської літньої школи з міжнародною участю "Навчання української мови у старшій школі в контексті пріоритетних компетентностей".
Міністерство освіти і науки України 2023
Сертифікат підтверджений

Календар

Квiт 28 - 4, 2024
28
Нд
29
Пн
30
Вт
1
Ср
2
Чт
3
Пт
4
Сб
18:00
17:00
18:00
17:00
18:00
17:00
18:00

Викладає

Українська мова

Хочеш вчитися цікаво? Тобі сюди! Мотивація + ефективна робота – нудні зазубрювання = неперевершений результат! Твоя персональна формула — головний секрет успіху. Закохайся у рідну солов'їну зі мною! На наших заняттях ми вивчатимемо українську мову цікаво й ефективно. Відомо, що просте зазубрювання не працює, тому на заняттях ми займатимемося за індивідуальним планом, в який обов'язково входитимуть як теоретичні пояснення матеріалу, так і його практичне застосування. Що на тебе чекає: - навчальні ігри -
  • 10-11 клас
  • Базовий рівень
  • Граматика
  • Заняття з носієм мови
  • Молодші класи
  • Підготовка до ЗНО

Відгуки

У репетитора немає відгуків