Тетяна Т. logo
Тетяна Т.
Новачок
5.0

Викладання англійської з індивідуальним підходом до кожного!

Викладає: Англійська мова
Кількість учнів: 2
Час відповіді: Протягом дня

Про себе

Привіт! Мене звати Таня. Я студентка четвертого курсу філології германських мов і літератур в НаУКМА. Я володію англійською мовою на рівні С1, і моя мета - поділитись своїми знаннями та пристрастю до цієї мови з вами!

Відкрийте двері до успіху у світі англійської разом зі мною!

Індивідуальний підхід: кожен учень - унікальний, тому мої заняття будуть націлені саме на ваші потреби, рівень та мету. Разом ми розкриємо ваш потенціал та розвинемо всі аспекти володіння англійською мовою.

Результати, які вас вразять: моя мета - не просто допомогти вам вивчити англійську "на папері", а допомогти стати впевненими та володіти мовою на високому рівні. Мої учні досягають чудових результатів, отримуючи насамперед практичні навички, які можна використовувати в реальних ситуаціях.

Досвід та професіоналізм: я маю багаторічний досвід вивчення і викладання мови, а також роботи з різними віковими групами. Мої учні відчувають дружню атмосферу під час занять, що допомагає їм розкрити свій потенціал.

Забудьте про старі шкільні методи вивчення! Мої заняття будуть цікавими, захоплюючими та практичними. Підлаштовуючись під ваші потреби і бажання, ми використовуватимемо інтерактивні матеріали, відео та музику, щоби навчання стало для вас цікавою подорожжю!

Розмовляє на:
Англійська С1: Просунутий

Освіта

Національний університет "Києво-Могилянська академія" (НаУКМА)
Студент / Германські мови та літератури (2024)
Диплом підтверджений

Календар

Лип 27 - 2, 2024
27
Сб
28
Нд
29
Пн
30
Вт
31
Ср
1
Чт
2
Пт
13:00
14:00
15:00
17:00
17:00
13:00
14:00
13:00
14:00

Викладає

Англійська мова

Індивідуальний підхід: кожен учень - унікальний, тому мої заняття будуть націлені саме на ваші потреби, рівень та мету. Разом ми розкриємо ваш потенціал та розвинемо всі аспекти володіння англійською мовою. Результати, які вас вразять: моя мета - не просто допомогти вам вивчити англійську "на папері", а допомогти стати впевненими та володіти мовою на високому рівні. Мої учні досягають чудових результатів, отримуючи насамперед практичні навички, які можна використовувати в реальних ситуаціях.

Відгуки

У репетитора немає відгуків