Марина М. logo
Марина М.
Новачок
5.0

Сертифікований та дипломований викладач англійської мови

Викладає: Англійська мова
Кількість учнів: 2
Час відповіді: Швидко

Про себе

Вітання! Мене звуть Марина, мені 22 роки, я з Києва. Я маю вищу філологічну та педагогічну освіту викладача англійської мови. Я навчаю його вже понад 10 років і абсолютно закохана в цю мову і хочу передати свою пристрасть до неї всім своїм учням! Обіцяю, що на наших уроках ви нарешті заговорите і по-справжньому відчуєте англійську мову.

Мій досвід роботи складає вже понад три роки. Навчаю в основному дорослих, так само був досвід із дітьми 8-10 років та підлітками. Я маю вищу філологічну та педагогічну освіту викладача англійської мови. Закінчила Київський університет ім. Б. Грінченка. Також постійно розвиваюся і проходжу курси від університету Cambridge для підвищення кваліфікації (ТКТ 1-3 modules)

Завдяки моїм методичним знанням та досвіду, наші уроки будуть ефективно та в найкоротші терміни наближати вас до ваших цілей у вивченні мови (індивідуальний підхід). Так само комфортна, дружня обстановка та цікаві для вас теми зруйнують мовний бар'єр. Ми працюємо над усіма навичками, а особливо speaking і listening для того, щоб успішно спілкуватися англійською. На наших уроках не буде нудного зазубрювання, ми навчимося розуміти принципи мови. Все це відбуватиметься у легкій формі з інтерактивними елементами. Ми багато говоримо, веселимось і вбираємо нові знання. Маю багато вдалих кейсів та великий досвід саме за допомогою у розмовній практиці, тому точно зможу допомогти вам!

Розмовляє на:
Українська Рідна
Російська С2: Вільно
Англійська С1: Просунутий

Освіта

Київський університет імені Бориса Грінченка
Бакалавр / Філолог, вчитель англійської мови (2022)
Диплом підтверджений

Сертифікати

TKT
TKT (Teaching Knowledge Test) — це міжнародна кваліфікація для вчителів англійської, яка підтверджує професійні та методичні навички викладачів рівня Foundation та Developing за Кембриджською шкалою викладання.
Cambridge 2022
Сертифікат підтверджений

Календар

Трав 3 - 9, 2024
3
Пт
4
Сб
5
Нд
6
Пн
7
Вт
8
Ср
9
Чт
12:00
18:00
19:00
11:00
12:00
13:00
14:00
12:00
12:00
14:00
17:00
18:00
12:00
19:00
12:00
14:00
17:00

Викладає

Англійська мова

Завдяки моїм методичним знанням та досвіду, наші уроки будуть ефективно та в найкоротші терміни наближати вас до ваших цілей у вивченні мови (індивідуальний підхід). Так само комфортна, дружня обстановка та цікаві для вас теми зруйнують мовний бар'єр. Ми працюємо над усіма навичками, а особливо speaking і listening для того, щоб успішно спілкуватися англійською. На наших уроках не буде нудного зазубрювання, ми навчимося розуміти принципи мови. Все це відбуватиметься у легкій формі з інтерактивними елементам
  • 10-11 клас
  • Базовий рівень
  • Граматика
  • Для дорослих
  • Для подорожей
  • Інтенсивний
  • Навчання на рівні A1
  • Навчання на рівні A2
  • Навчання на рівні B1
  • Навчання на рівні B2
  • Навчання на рівні C1
  • У Києві

Відгуки

У репетитора немає відгуків