Оксана Х. logo
Оксана Х.
Новичок
4.8

репетиторка з англійської мови для дітей та дорослих, досвід - 1,5 роки

Преподает: Английский язык
Количество учеников: 1
Время ответа: В течении дня

О себе

привіт :)
мене звати Оксана. я викладаю англійську уже півтора роки. за цей час я встигла попрацювати із різними запитами. наразі я працюю з різними віковими категоріями, а саме – діти від 7 років, підлітки і дорослі.
зараз я навчаюся на останньому курсі педагогічного університету. моя спеціальність - середня освіта: англійська і польська мови. я постійно навчаюся та вдосконалюю свої знання з англійської мови та методики її викладання.
якщо коротко про мене, то я обожнюю фільми і книги, хоч і рідко маю час на це, тварин, гори, пити чай і, звісно, вчити та викладати англійську!
перше заняття-косультація – безкоштовне. це коротка онлайн-зустріч (до 30 хв), на якій ми познайомимося, поспілкуємося англійською, пройдемо невеличкий граматичний тест, визначимо ваш рівень та цілі і обговоримо правила співпраці.
на заняттях будемо працювати за британськими/американськими підручниками, які я доповнюю інтерактивними завданнями на різноманітних платформах (wordwall, bamboozle, genially та інші) та додатковими матеріалами. я намагаюся максимально персоналізувати заняття під потреби та вподобання студента/ки. для кожного учня/иці я створюю окрему дошку на miro, де зберігаються усі наші матеріали з занять та домашні завдання. на уроках ми розвиваємо усі навички, але з найбільшим акцентом на говоріння.

Разговаривает на:
Украинский Родной
Английский B2: Пороговый продвинутый

Образование

Дрогобычский государственный педагогический университет имени И. Франко (ДГПУ)
Студент / Середня освіта: англійська мова та література (2024)
Диплом подтвержден

Календарь

Апр 29 - 5, 2024
29
Пн
30
Вт
1
Ср
2
Чт
3
Пт
4
Сб
5
Вс
17:00
16:00
17:00
18:00
17:00
18:00
17:00

Преподает

Английский язык

уроки проходять онлайн в zoom. тривалість заняття залежить від віку учня. для дітей до 10 років - це 40 хвилин, для підлітків та дорослих - 55 хвилин. навчання проходить у комфортному для вас темпі та дружній, приємній атмосфері
  • Базовый уровень
  • Грамматика
  • Для взрослых
  • Для детей
  • Для путешествий
  • Младшие классы
  • Обучение на уровне A1
  • Обучение на уровне A2
  • Обучение на уровне B1

Отзывы

У репетитора нет отзывов