Єлизавета Д. logo
Єлизавета Д.
Новичок

Шукаєш класного репетитора з української мови? Мерщій до мене!

Преподает: Украинский язык

О себе

Вітаю! Я — студентка 3 курсу філологічного факультету ЗНУ, а за спеціальністю — вчитель української мови та літератури. Склала ЗНО на 197 балів та вступила на бюджетну форму навчання. Мої заняття спрямовані на те, щоб зацікавити учнів вивченням української мови, змотивувати та забезпечити якісний результат у процесі засвоєння нових знань.
Чому я вирішила бути вчителем? Все просто: бо я безмежно закохана в нашу рідну мову. На моє переконання, мова — це найголовніший засіб ідентифікації нації, адже мова і нація не можуть існувати окремо. Державну мову має знати кожен свідомий громадянин нашої країни, а особливо наші діти, адже вони — наше майбутнє. Я завжди на одній "хвилі" з учнями, маю досвід роботи з дітьми різного віку і кайфую від своєї професії!

Разговаривает на:
Украинский Родной

Образование

Запорожский национальный университет (ЗНУ)
Бакалавр / 014 (середня освіта: українська мова та література) (2025)
Диплом подтвержден

Опыт работы

Практика в Запорізькому національному університеті на базі Запорізької гімназії №25
Вчитель-практикант
2023 - 2023

Сертификаты

Навчання української мови у старшій школі в контексті пріоритетних компетентностей
Сертифікат засвідчує, що Єлизавета Дімітрова взяла участь у майстер-класах I Усеукраїнської літньої школи з міжнародною участю "Навчання української мови у старшій школі в контексті пріоритетних компетентностей".
Міністерство освіти і науки України 2023
Сертификат подтвержден

Календарь

Май 5 - 11, 2024
5
Вс
6
Пн
7
Вт
8
Ср
9
Чт
10
Пт
11
Сб
18:00
17:00
18:00
17:00
18:00
17:00
18:00

Преподает

Украинский язык

Хочеш вчитися цікаво? Тобі сюди! Мотивація + ефективна робота – нудні зазубрювання = неперевершений результат! Твоя персональна формула — головний секрет успіху. Закохайся у рідну солов'їну зі мною! На наших заняттях ми вивчатимемо українську мову цікаво й ефективно. Відомо, що просте зазубрювання не працює, тому на заняттях ми займатимемося за індивідуальним планом, в який обов'язково входитимуть як теоретичні пояснення матеріалу, так і його практичне застосування. Що на тебе чекає: - навчальні ігри -
  • 10-11 класс
  • Базовый уровень
  • Грамматика
  • Занятия с носителем языка
  • Младшие классы
  • Подготовка к ЗНО

Отзывы

У репетитора нет отзывов