Анастасія П. logo
Анастасія П.
Новичок
4.8

Репетитор з математики(алгебра та геометрія) 1-9 клас

Преподает: Математика
Количество учеников: 1

О себе

Досвід роботи більше 3 років. У 2020 році склала ЗНО з математики на 196 балів, наразі навчаюсь в Національному університеті «Києво-Могилянська академія».

Основними рисами мого підходу є:

Любов до дітей: Я маю глибоке розуміння та прихильність до дітей. Я вірю, що навчання повинно бути приємним та цікавим процесом, а діти повинні відчувати себе комфортно.

Індивідуальний підхід: Я розумію, що кожен учень унікальний і має різний спосіб сприйняття та навчання. Тому я створюю персоналізовані плани уроків, що відповідають потребам та стилю навчання кожного учня.

Мотивація та заохочення: Я прагну підтримувати мотивацію учнів, поширюючи позитивну атмосферу та заохочуючи їх досягати нових вершин.

Творчий підхід: Я використовую різноманітні методи та інтерактивні засоби навчання, щоб зробити процес цікавим та зрозумілим. Використання ігор, візуалізацій та практичних завдань допомагає дітям краще засвоювати матеріал.

Досвід роботи: Я маю значний досвід роботи з учнями різного віку та з різними рівнями навчання. Це дозволило мені виробити ефективні методи та стратегії, які допомагають учням розкрити свій потенціал та досягти успіхів.

Моя мета - допомогти кожному учневі розкрити свої здібності та розвинути навички, які сприятимуть їхньому успіху в навчанні та житті загалом.

Разговаривает на:
Украинский Родной

Провожу занятия для

Образование

Национальный университет "Киево-Могилянская академия" (НаУКМА)
Студент / Комп'ютерні науки (2024)
Диплом подтвержден

Календарь

Окт 22 - 28, 2024
22
Вт
23
Ср
24
Чт
25
Пт
26
Сб
27
Вс
28
Пн
11:00
12:00
14:00
16:00
10:00
11:00
12:00
13:00
13:00
14:00
15:00
13:00
14:00
15:00

Преподает

Математика

  • Алгебра
  • Геометрия
Кожен урок починається з вітання та позитивної атмосфери, щоб учні почували себе комфортно. Після чого ми обговорюємо домашнє завдання, якщо воно було. Повторюємо попередній матеріал та, якщо немає проблем або запитань, переходимо до нової теми. Для учнів від 1-4 класу також передбачена руханка, щоб трохи розвантажитись та повеселитись. Впродовж уроку я перевіряю, щоб учневі було все зрозуміло та він не відволікався. В кінці уроку фінальний тест, де перевіряємо наскільки зрозуміла нова тема та прощаємось.
  • Базовый уровень
  • Младшие классы
  • Подготовка к ДПА 9 класс

Отзывы

У репетитора нет отзывов