Єлизавета О. logo
Єлизавета О.
Новичок

Репетитор з англійської мови. Навчу висловлювати свої думки та ідеї англійською)

Преподает: Английский язык

О себе

Що робить мої заняття унікальними та привабливими для студентів?

1. Особистий підхід: Я розумію, що кожна людина - це унікальна особистість, яка має різні потреби та побажання щодо стилю навчання. Тому я створюю індивідуальні програми навчання, що враховують Ваші цілі, рівень та інтереси. Ми разом визначимо оптимальний шлях досягнення успіху.

2. Застосування творчості: Я вірю в силу творчого підходу до навчання. Окрім традиційних завдань, я використовую інтерактивні вправи, ігри, мультимедійний матеріал та багато іншого, щоб зробити процес навчання захоплюючим та цікавим.

3. Мотивація та підтримка: Знаючи, що навчання може бути викликом, я створюю позитивну та доброзичливу атмосферу, де Ви можете почуватись впевнено та комфортно. На наших уроках Ви зрозумієте, що помилки - це нормальна частина процесу вивчення, адже ми разом навчаємося виражати свої думки та ідеї англійською мовою.

4. Практичний підхід: Я працюю за комунікативною методикою, де говоріння є ключовим елементом навчання. Я вірю, що найкращим способом вивчити мову є застосування її у реальних ситуаціях, тому ми відпрацьовуємо весь вивчений матеріал через активну комунікацію.

Я працюю над тим, щоб Ви не лише вивчали англійську мову, але й насолоджувалися цим процесом. Моя мета - надихнути Вас на досягнення Ваших цілей та допомогти розкрити свій потенціал в мовленні. Тож, приєднуйся до мене у цій незабутній подорожі вивчення англійської мови!

Разговаривает на:
Украинский Родной
Русский Родной
Английский B2: Пороговый продвинутый

Образование

Днепровский национальный университет имени Олеся Гончара (ДНУ)
Бакалавр / Cхідні мови та літератури (перша - китайська) (2023)
Не подтверждено

Сертификаты

First Certificate in English
Сambridge English Level 1 Certificate in ESOL International First
Cambridge Assessment English 2019
Сертификат подтвержден

Календарь

Май 2 - 8, 2024
2
Чт
3
Пт
4
Сб
5
Вс
6
Пн
7
Вт
8
Ср
13:00
13:00
11:00
13:00
12:00

Преподает

Английский язык

1. Особистий підхід:. Я розумію, що кожна людина - це унікальна особистість, яка має різні потреби та побажання щодо стилю навчання. Тому я створюю індивідуальні програми навчання, що враховують Ваші цілі, рівень та інтереси. 2. Інтерактивні вправи, робота з відео та аудіо. Окрім традиційних завдань, я використовую інтерактивні вправи, ігри, мультимедійний матеріал та багато іншого, щоб зробити процес навчання захоплюючим та цікавим. 3. Комунікативна методика. Говоріння є ключовим елементом навчання. Найкр
  • 10-11 класс
  • Для взрослых
  • Обучение на уровне A1
  • Обучение на уровне A2
  • Обучение на уровне B1
  • Обучение на уровне B2
  • В Киеве

Отзывы

У репетитора нет отзывов