Марина М. logo
Марина М.
Новичок
5.0

Сертифікований та дипломований викладач англійської мови

Преподает: Английский язык
Количество учеников: 2
Время ответа: Быстро

О себе

Вітання! Мене звуть Марина, мені 22 роки, я з Києва. Я маю вищу філологічну та педагогічну освіту викладача англійської мови. Я навчаю його вже понад 10 років і абсолютно закохана в цю мову і хочу передати свою пристрасть до неї всім своїм учням! Обіцяю, що на наших уроках ви нарешті заговорите і по-справжньому відчуєте англійську мову.

Мій досвід роботи складає вже понад три роки. Навчаю в основному дорослих, так само був досвід із дітьми 8-10 років та підлітками. Я маю вищу філологічну та педагогічну освіту викладача англійської мови. Закінчила Київський університет ім. Б. Грінченка. Також постійно розвиваюся і проходжу курси від університету Cambridge для підвищення кваліфікації (ТКТ 1-3 modules)

Завдяки моїм методичним знанням та досвіду, наші уроки будуть ефективно та в найкоротші терміни наближати вас до ваших цілей у вивченні мови (індивідуальний підхід). Так само комфортна, дружня обстановка та цікаві для вас теми зруйнують мовний бар'єр. Ми працюємо над усіма навичками, а особливо speaking і listening для того, щоб успішно спілкуватися англійською. На наших уроках не буде нудного зазубрювання, ми навчимося розуміти принципи мови. Все це відбуватиметься у легкій формі з інтерактивними елементами. Ми багато говоримо, веселимось і вбираємо нові знання. Маю багато вдалих кейсів та великий досвід саме за допомогою у розмовній практиці, тому точно зможу допомогти вам!

Разговаривает на:
Украинский Родной
Русский С2: Свободно
Английский С1: Продвинутый

Образование

Киевский университет имени Бориса Гринченко
Бакалавр / Філолог, вчитель англійської мови (2022)
Диплом подтвержден

Сертификаты

TKT
TKT (Teaching Knowledge Test) — це міжнародна кваліфікація для вчителів англійської, яка підтверджує професійні та методичні навички викладачів рівня Foundation та Developing за Кембриджською шкалою викладання.
Cambridge 2022
Сертификат подтвержден

Календарь

Май 2 - 8, 2024
2
Чт
3
Пт
4
Сб
5
Вс
6
Пн
7
Вт
8
Ср
12:00
14:00
17:00
12:00
18:00
19:00
11:00
12:00
13:00
14:00
12:00
12:00
14:00
17:00
18:00
12:00
19:00

Преподает

Английский язык

Завдяки моїм методичним знанням та досвіду, наші уроки будуть ефективно та в найкоротші терміни наближати вас до ваших цілей у вивченні мови (індивідуальний підхід). Так само комфортна, дружня обстановка та цікаві для вас теми зруйнують мовний бар'єр. Ми працюємо над усіма навичками, а особливо speaking і listening для того, щоб успішно спілкуватися англійською. На наших уроках не буде нудного зазубрювання, ми навчимося розуміти принципи мови. Все це відбуватиметься у легкій формі з інтерактивними елементам
  • 10-11 класс
  • Базовый уровень
  • Грамматика
  • Для взрослых
  • Для путешествий
  • Интенсивный
  • Обучение на уровне A1
  • Обучение на уровне A2
  • Обучение на уровне B1
  • Обучение на уровне B2
  • Обучение на уровне C1
  • В Киеве

Отзывы

У репетитора нет отзывов