Катерина Н. logo
Катерина Н.
Новичок
4.9

зі мною починають читати і дивитись фільми в оригіналі

Преподает: Английский язык
Количество учеников: 1
Время ответа: Моментально

О себе

Привіт! Я вже 10 років викладаю англійську і не перестаю любити цю справу.
Ну воно і зрозуміло. Наврядче б я могла відвідати стільки воркшопів, майстер класів, конференцій, і отримати сертифікати від Cambridge, якби не любила те, чим займаюсь. Я дійсно люблю мови і їх вивчення - французьку вивчила, щоб зрозуміти пісню, яку почула в 6 років, японську почала вчити, щоб дивитись аніме в оригіналі, а італійську просто, щоб порівняти з французькою. Можливо вам здалось, що я трохи "поїхала" з цими мовами, але це те, що робить мене щасливою. Мови - це моя робота і моє хоббі. Маю попередити, що цей ентузіазм заразний. Ті, хто вчить мову зі мною, потім не можуть без неї))

Разговаривает на:
Украинский Родной
Английский С1: Продвинутый

Провожу занятия для

Образование

Киевский национальный лингвистический университет (КНЛУ)
Магистр / Мова і література (2014)
Диплом подтвержден

Сертификаты

CELTA
Сертифікат від Кембриджу про викладання англійьсокї мови дорослим. Сертифікат підтверджує проходження повного місячного курсу, під час якого було отримано знання з викладання за комунікативною методикою як індивідуальним учням, так і у группах.
Cambridge 2017
Сертификат подтвержден

Календарь

Апр 18 - 24, 2024
18
Чт
19
Пт
20
Сб
21
Вс
22
Пн
23
Вт
24
Ср
15:00
19:00
15:00
13:00
14:00
15:00
19:00

Преподает

Английский язык

загальна англійська від початкового рівня до рівня вище-середнього (Upper-Intermediate). Вибір методики та програми залежить від ваших потреб та цілей. Усі уроки спрямовані на навичку спілкування, при цьому інші навчики (аудіювання, читання, письмо) також розвиваються.
  • Для взрослых
  • В Киеве

Отзывы

У репетитора нет отзывов