ТОП учебников по английскому языку

ТОП учебников по английскому языку

Найкращі ресурси для підготовки до ЗНО з англійської мови

Звичайної навчальної програми буває недостатньо, щоб набрати бажане кількість балів на ЗНО та вступити до вішу. До того ж, сьогодні багато шкіл перекладають навчальний процес на дистанційку. Система онлайн уроків ще не відпрацьована, і у багатьох учнів виникають прогалини у знаннях. А тим часом умови тестування та вступу рівні для всіх і послаблень немає.
Якщо ви починаєте панікувати, що «завалите» іспит, то з підготовкою вам допоможуть кваліфіковані репетитори онлайн, які якраз спеціалізуються на підготовці до ЗНО. Також варто придивитися до онлайн курсів з підготовки до іспиту, додатків, спеціальних сайтів та підручників. Який варіант ви не вибрали, це точно не повадити.
Основні ресурси для підготовки до ЗНО з англійської мови

Ресурс №1. DuoLingo

Онлайн ресурс DuoLingo пропонує вивчати мову з будь-якого рівня та готуватися до важливого іспиту вдома. Ця програма в ігровій формі допомагає вивчити мову. Кожний урок складається із вправ з аудіювання, перекладу, розмовної практики та граматики. Завдання йдуть разом із теорією. Сукупність усіх підходів допоможе покращити граматичні здібності, розширити лексичний запас та покращити вимову. Величезна перевага DuoLingo в тому, що не треба нікуди їздити. Можна заощадити годину та легко поєднувати програму з основними та додатковими заняттями у школі. Вона може стати одним із інструментів дозвілля.

Ресурс №2. LinguaLeo

Це чудовий інструмент не лише покращити свої знання англійської мови, але і підготуватися до конкретного екзамену, в тому числі ЗНО з англійської мови. Платформа для навчання англійської мови Lingualeo є сучасним додатком, яке просто завантажити на будь-який смартфон чи інший гаджет. Для тих, хто тільки починає вивчати мову сервіс, пропонує структуровану програму вивчення з поступовим підвищенням рівня складності.
Якщо у вас вже є певні навички та знання мови, і ви раніше вивчали англійську, Lingualeo пропонує пройти тестування для оцінки рівня знань і почати з того місця, де ви зупинилися. Ігровий персонаж у вигляді левенята щодня пропонує нові завдання, за які можна отримувати приємні бонуси.

Ресурс №3. Курс «Підготовка до ЗНО для школярів».

Курс «Підготовка до ЗНО з англійської мови для школярів» зазвичай проводитиметься кваліфікованими викладачами та репетиторами. Державний тест включає стандартизовані питання, тому для його успішного складання необхідно добре розуміти внутрішню структуру екзамену, яку якраз і пояснюють та тренують під час проходження курсу підготовки до ЗНО з англійської мови.
Спеціально підготовлений викладач чи репетитор англійської онлайн, який залучений до такого курсу має відповідні сертифікати та добре орієнтується в тому, що потрібно саме для цього типу державного тестування. Уроки курсу включають навчання граматиці та лексиці, тренування навичок аудіювання, а також завдання на написання есе та творів. Крім того курс може варіюватися в залежності від індивідуальних потреб учащого (при мінімальних знаннях мови курс триває довше та починається з базового рівня завдань). Заняття за спеціально розробленим курсом підготовки школярів до ЗНО з англійської мови допоможуть здати іспит з найкращим результатом, здобути впевненість у своїх знаннях і навіть почати готуватися до вступу до вузу.
Пам'ятайте, що на якісну підготовку до ЗНО потрібно достатньо години. Неможливо якісно підготуватися до екзамену всього за кілька тижнів, навіть із найкращими ресурсами. Розрахуйте свої сили та починайте посилено працювати хоча б за півроку до іспиту.

Роман avatar
Роман
Автор статьи