Як вибрати репетитора з англійської мови

Як вибрати репетитора з англійської мови

Самостійно вивчити англійську мову до професіонального рівня неможливо. Вирішити це питання допоможе досвідчений репетитор. Індивідуальні заняття є результативними і допомагають швидко вивчити іноземну мову. Розглянемо основні критерії вибору надійного репетитора. 

Рівень володіння мовою: як перевірити, що репетитор має достатній рівень англійської мови

В виборі надійного репетитора варто звернути увагу на такі критерії:

  • освіта — обов'язково вища, але це ще не є ознакою високого рівня володіння англійською;

  • наявність додаткових сертифікатів — підтверджує саморозвиток викладача та його знання;

  • стаж — викладання в вищих навчальних закладах буде суттєвою перевагою, также перевіряйте стаж репетиторства;

  • досвід роботи в англомовній країні — суттєва перевага для будь-якого репетитора, оскільки важливо мати практику спілкування з носіями мови.

Крім професійних якостей, враховуйте особисті. Всі люди різні, тому не завжди спілкування буває комфортним. У навчанні важливо мати гарний контакт з викладачем, щоб навчальний процес був в задоволення. Досвідчені репетитори з англійської мови завжди мають хороші рекомендації.

Досвід репетиторства: як враховувати досвід репетитора під час вибору

Досвід викладача можна визначити, враховуючи його стаж. Краше звернути увагу на викладачів вищих навчальних закладів. Часто в школах працюють вчителі з середнім рівнем знань. При цьому вони можуть запевняти, що володіють найвищим рівнем.

Перевірити це легко, оскільки необхідно мати відповідні сертифікати. Якщо ви шукаєте репетитора для дитини, яка навчається в молодшій школі, тоді можна попросити вчителя про додаткові заняття. Для дорослих людей, які потребують володіння англійською мовою на професійному рівні, потрібен досвідчений репетитор. 

Методика викладання: які методики викладання використовує репетитор та як вони відповідають вашому стилю вивчення

В процесі навчання варто звернути увагу на те, які підручники пропонує репетитор. Зараз існує великий вибір сучасних посібників. Не соромтесь запитувати викладача, чому саме такі підручники і матеріали він обирає для занять. 

Крім основних засобів, потрібно надавати додаткові матеріали. Зазвичай викладачі пропонують аудіо і відеоматеріали для покращення мовної компетенції. Їх поєднують з граматикою, вивченням часів, відмінків та іншого.

Репетитор може додатково використовувати різні сайти, презентації і давати творчі завдання. Важливо забезпечити різноманітність навчання, щоб мотивувати і зацікавити учня. Тут можна знайти хороших фахівців https://cererra.com/tutor/yazyki/anglijskij-yazyk/angl-dlya-doroslyh

Доступність та гнучкість: як важливо враховувати гнучкість графіку в плануванні занять та його доступність

В цьому питанні необхідно враховувати власні потреби і часові обмеження. Якщо репетитор зацікавлений у співпраці, тоді він зможе створити гнучкий графік занять. Обговоріть заздалегідь вирішення нестандартних ситуацій. Наприклад, як репетитор віднксеться до того, що ви не зможете прийти на заняття. В житті кожної людини можуть виникнути непередбачувані ситуації, тому важливо це розуміти.

Викладач має мати декілька варіантів для зв'язку. Якщо репетитор різко реагує на відміну занять, то варто задуматися, чи влаштовує вас така співпраця. Дуже важливо створити довірливі та дружні стосунки. Тоді процес навчання буде викликати більше зацікавленості. 

banner
Шукаєш репетитора англійської?
Вибирай з кращих, ми допоможемо!
Репетитори англійської

Рекомендації та відгуки: які рекомендації та відгуки є важливими при виборі репетитора з англійської мови

При виборі репетитора можна перевірити відгуки про нього. Ця інформація має бути доступною для ознайомлення. Досвід інших учнів завжди є корисним. Ви можете дізнатися інформацію, яку приховує репетитор. Зазвичай це пов'язано з його досвідом та рівнем англійської мови. 

Репетитор, який заслуговує уваги завжди матиме велику кількість позитивних відгуків. Відвідайте тематичні форуми та сайти, щоб перевірити цю інформацію.

16 травня 2023
Роман avatar
Роман
Автор статті