Як стати репетитором? Сучасний гайд для Cererra

Як стати репетитором? Сучасний гайд для Cererra

У сучасних ринкових умов праці людський ресурс є головною цінністю. Попит на знання та ціна на них тільки зростають рік у рік. Саме тому якість освіти та її вартість є одними з нагальних питань. А за цим слідує, що репетиторські послуги залишатимуться затребуваними, і навіть зростатимуть у бажаності та значущості.

Як рекламувати себе?

Якщо ви вирішили займатися репетиторством серйозно, то дієво буде створити власний сайт, де ви зможете детально описати послуги, які збираєтеся надавати, тарифи на них, розповісти про себе, свою кваліфікацію, досягнення, дипломи, персональні інтереси. Також на сайті ваші клієнти зможуть залишити відгуки про вас, що однозначно спрацює в майбутньому як чи не найкраща реклама, адже ніщо так не переконує як вдячних учнів, які вихваляють ваші методи.

banner
Хочеш стати репетитором?
Реєструйся і навчай учнів з нами!
Доєднуйся зараз!


Не скупіться, зрештою, на брошури, які повідомлятимуть про вас та ваші репетиторські послуги. Надрукуйте їх у яскравих кольорах, можливо з будь-якою корисною інформацією на звороті (наприклад, календарем або списком корисних посилань для вивчення предмета, що викладається). Залишіть ці брошури у дверях мешканців свого будинку чи на лобовому склі припаркованих автомобілів біля найближчого супермаркету.

Як сформулювати оголошення?

Будь-яке оголошення складається із ключових компонентів. Це буде перелік послуг (наприклад, допомога з домашніми завданнями з китайської мови або підготовка до ЗНО з історії), ваша кваліфікація та досвід, ціна, яку ви встановили, формат занять (онлайн або заняття у вас вдома, або, можливо, в університетській бібліотеці) і якщо дозволяє обсяг інформації навіть невеликий відгук чи побажання. Але пам'ятайте оголошення в жодному разі не повинно бути перевантажено інформацією. Ваше оголошення має читати швидко і легко, інакше воно просто загубиться в подібному потоці.

Обов'язково вкажіть у оголошенні про досвід академічного викладання. Не забудьте про наукові ступені (якщо вони є!), курси підвищення кваліфікації, інші дані, що свідчать про ваш безперервний розвиток! Варто уваги навіть досвід волонтерської діяльності, але тільки якщо це доцільно.

Звичайно, ви маєте повне право встановлювати ту ціну, яку вважаєте за доцільну.

Але зважте на кілька нюансів:

  • По-перше, правильно оцініть рівень власного досвіду та кваліфікації. Якщо вам складно зіставити свої знання/ціну, пошукайте на сайтах або в соцмережах оголошення репетиторів зі схожим досвідом та поцікавтеся на їх послуги.
  • По-друге, враховуйте специфіку місцевості, де збираєтеся надавати свої послуги ціни на репетитора у великому місті вище за відповідні послуги у селищі. Також візьміть до уваги формат, у якому проходитимуть заняття, якщо вам потрібно їхати до свого учня, маєте право вимагати компенсацію за проїзд.
  • Ну і звичайно вагомий предмет, який ви викладаєте. Якщо ви навчаєте складному або екзотичному предмету, то це буде коштувати більше, ніж послуги на поширені предмети.
13 квітня 2023
Роман avatar
Роман
Автор статті