Топ подкастів для вивчення англійської мови

Топ подкастів для вивчення англійської мови

Сьогодні сидіти над підручниками, бігати на курси після робочого дня або оплачувати чималу вартість за індивідуальні заняття з репетитором – альтернативний варіант подкастам. Тепер освоювати іноземну мову продуктивніше можна з подкастами. Бо це зручно; мобільно; недорого. Їх можна прослуховувати, використовуючи будь-який гаджет, у будь-який зручний час.

Основні подкасти, які подобаються користувачам

  • The English We Speak

Фахівці Британської медіа корпорації ВВС записали велику кількість цікавих подкастів. Вони розкривають зміст різних виразів стійкого формату, тобто ідіом. Крім того, у курсах розглядається сленг. Увага акцентується мовою вільної розмови, тому призначена для простих учнів.

Тривалість кожного подкасту 4 хвилини. Користувач може розраховувати на новий випуск щотижня. Попри звучання розмовної мови на уроках, вона має спокійний темп і чітку вимову. Як атмосферне оформлення використовують розмову двох людей, яка супроводжується звуковими ефектами.

 

  • The English We Speak

У темах курсу можна почути розмовний формат англійської мови. Його виклад реалізується в різних життєвих ситуаціях. Заняття стають веселими та легкими. Структурований курс як коротких уроків-діалогів, читають носії мови. Як тему використовують: олімпійські ігри, верхову їзду, ресторан, соціальне спілкування тощо.

  • English Class 101 by Innovative Language

Тут зібрані різні тематики та рівні підготовки. Можете самі вибрати який зараз урок прослухати. Займатися можна з нуля до просунутого рівня. Структура уроку зводиться до розіграшу провідним різних ситуацій життя. Прокрутка ситуації повторюється кілька разів у різних темпах кращого засвоєння. Завершується кожний подкаст культурною довідкою, наповненою інформацією про слова, роз'яснення фраз, наведених в уроці. Спокійне звучання – величезний плюс, особливо для новачків.

  • English Class 101

Записаний для вивчення англійської мови з нуля, а також з початкового рівня. Відрізняється цей курс з інших передусім тривалістю уроків. Кожен триває близько пів години. Якщо учень не може здолати один урок за раз, просто його зупиняє, а коли буде зручно – знову слухає, починаючи з місця зупинки. Формат подкасту розроблений як симуляція різних сценаріїв побуту та бізнесу провідними. Як правило, це обговорення із соціальних тем.

banner
Не відкладайте свої успіхи на потім!
Вивчи англійську разом з нами!
Обрати репетитора
  • Splendid Speaking

Цей курс, що інтригує, призначений для професіоналів з високим знанням англійської мови. Форма навчання дуже незвичайна та цікава. Вона представлена як бесіди чи інтерв'ю з носієм мови. Після цього професійними лінгвістами слідує розбір діалогу. Для користувача з високими мовними навичками буде пізнавально стежити за подолання труднощів іншими користувачами.

  • Better at English

Цей ресурс є цілою збіркою живих розмов з мовними носіями. Традиційний темп промови допомагає зрозуміти, про що йдеться в тій чи іншій темі. А теми представлені різні, від звичайних побутових, до курйозних ситуацій. Підходить цей подкаст для рівня вище за середній.

8 листопада 2022
Роман avatar
Роман
Автор статті