Найкращі платформи для репетиторів

Найкращі платформи для репетиторів

Платформи для репетиторів з кожним днем стають все більш затребуваними. Технологічні пристрої мають масу корисних функцій, однак саме вчителі дають знання, вміло використовуючи наявні програми для дистанційного навчання у своїх руках. Сайт репетиторів cererra.com зібрав таких фахівців, які прагнуть зробити уроки цікавими і роблять все, щоб учні могли максимально швидко досягти бажаних результатів.

Ми зібрали найкращі платформи для репетиторів та розглянули їх функціонал, щоб ваші заняття проходили у комфорті. Актуальними є ресурси, функціонал яких спрямовано створення онлайн тестів. Тести сьогодні є особливо популярним методом перевірки знань учнів, він зручний і для вчителя, і для учня, а також відрізняється ефективністю - оскільки виключає розпливчасті відповіді та вимагає чіткого розуміння суті питання.

А репетиторам, які допомагають вивчати мови, радимо ознайомитися з нашою статтею “Ваш особистий гайд: як поповнити словниковий запас англійської мови?”. У ній зібрана ціла колекція ресурсів, які допоможуть перевірити словниковий запас учня, сприятимуть його розширенню, а також серія "корисних" ігор для різного віку.

Zoom

Zoom – гідна альтернатива Скайпу. Безкоштовна платформа для онлайн навчання, вона дозволяє підключати одночасно до 100 людей. При підключенні 2 осіб сесії не обмежені, понад - тривалість сесії має бути в діапазоні 40 хвилин (після необхідно просто перейти за посиланням конференції заново). Інтерфейс зрозумілий. На платформі можна спілкуватися в чаті, демонструвати свій екран з підготовленими презентаціями на тему уроку, користуватися функцією "whiteboard" (аналог дошки в школі).

Google Hangouts

До конференції може підключатись до 100 людей. У системі є вбудований чат для спілкування, а також режим screen share – він дозволяє показувати презентацію з екрана, відео всім учасникам конференції.

banner
Хочеш стати репетитором?
Стань експертом і навчи інших!
Почати викладати

Платформи для групових уроків

Також є платформи для викладачів, які дозволяють організувати повноцінний процес онлайн-освіти з групою. Там можна розміщувати навчальні матеріали, посилання корисні ресурси вивчення мови чи точної науки, викладати домашні завдання, і навіть давати зворотний зв'язок учням. Вони мають забезпечити максимальну гнучкість навчального процесу.

Google Classroom

Такий онлайн клас є найпопулярнішим серед репетиторів з України. Ресурс відрізняється простим інтерфейсом. Його використовують для створення завдань, їх розповсюдження та перевірки. Може використовуватись як на мобільних, так і на десктопних пристроях.

Мій клас

Зручний інструмент для дистанційного навчання, який є добрим помічником для репетиторів. З ним робота вчителем не така складна і максимально комфортна. Ресурс, розроблений українськими фахівцями, пропонує користувачам автоматичну генерацію типових завдань. Вирішуючи такі завдання, учні наробляють навички розв'язання певного завдання з будь-якого предмета (перезапуск дозволяє змінити умови). Відповідно, учень вирішує однотипні завдання у режимі «нескінченного тренування».

Інтерактивні ресурси для точних та природничих наук

LearningApps.org

База, в якій містяться завдання, вправи на класифікацію з різних предметів та для учнів з різним рівнем знань. Також у ній є зручний конструктор для створення своїх тестів з множинним вибором та завдань іншого типу.

goREACT!

Ресурс є безкоштовним, але підходить тільки для тих, хто володіє англійською мовою. З GoReact учні широкого спектру програм використовують відео для розвитку навичок, демонстрації компетентності та аналізу своєї роботи з будь-якого місця. Крім основних програм, що базуються на навичках, GoReact підходить також для практичного навчання: анімації, інжинірингу, гуманітарних наук, математики і т.д.

Desmos

Зручний графічний калькулятор для математиків. Підходить для вивчення інтерференції хвиль, періодів та амплітуд, одиничного кола в тригонометрії; конічного перерізу; полярних координат; параметричних уявлень та багато чого іншого. Ресурс можна користуватися безкоштовно. Інтерфейс є максимально простим.

Це лише частина ресурсів, які можна використати для того, щоб уроки були цікавими та пізнавальними. Їх вміле використання – гарантія того, що учні будуть задоволені процесом навчання, а їхні батьки радитимуть репетитора друзям та знайомим.

20 червня 2022
Роман avatar
Роман
Автор статті