Повний гайд з вивчення англійської мови

Повний гайд з вивчення англійської мови

Почнемо з основ: граматика

Перш ніж вивчати мову, необхідно знати правила формулювання слів та їх складання у речення. В цьому допоможе граматика англійської. В розділі розглядаються теми стосовно структури, елементів, законів формулювання синтаксичних конструкцій. Приділяється увага правильним та неправильним дієсловам, зокрема представлено таблицю, яка полегшить запам’ятовування останніх, а також кілька корисних лайфхаків. Часи в англійській мові — те, що викликає найбільше труднощів у вивченні, адже для вільного й правильного використання у розмові важливо знати усі аспекти минулого, теперішнього та майбутнього часів. Ґрунтовні знання aсtive and passive voice допомагають утворювати речення. Інколи новачки плутають герундій та інфінітив: в навчальному матеріалі докладно пояснюється, як розрізняти граматичні явища. Вивчення кондішнл допоможе правильно формулювати складнопідрядні речення.

Допомога репетитора чи самостійне вивчення

Новачкам складно визначитися зі способом осягнення іноземної мови. Варто оцінити власні можливості. Учень дізнається,

Наші репетитори англійської мови:

У якісній підготовці до екзаменів, ЗНО та вивченні іноземної загалом багато важить досвід, кваліфікація, вміння викладача застосовувати новітні методи й технології. Можна вибрати репетиторів з англійської мови відповідно до власних потреб.

Топ ресурсів для вивчення

Досконало володіти англійською можна за умови створення мовного середовища.

Ми зібрали:

Тут зібрані найкращі матеріали для новачків, учнів з середнім рівнем знань.

Професіонали зможуть підтримувати здобуті знання на належному рівні. У покращенні мовних здібностей допоможуть програми та додатки для вивчення англійської: мобільні додатки для дітей, тих, хто готується до тестування IELTS чи TOEFL або бажає щодня спілкуватися з іноземцями. 

Корисні матеріали для підготовки до екзаменів та отримання сертифікатів

Випускникам варто скористатися гайдом, який допоможе у підготовці до ЗНО з англійської. Завдяки порадам учень розуміє, з чого почати, які блоки входять до структури тесту, як самостійно організувати вивчення важливих тем. Вступники, що планують навчатися в університетах англомовних країн, зможуть визначити свій рівень англійської і зрозуміти, де потрібно надолужити знання. Викладачі, які планують працювати в країнах Європи та світу, дізнаються вичерпну інформацію про сертифікати TEFL/TESOL, зокрема про види, етапи підготовки, специфіку складання тесту IELTS. Щоб почуватися «своїм» у англомовній країні, варто звернути увагу на британський та американський сленг, overview of English Accents. 

На допомогу фахівцям різних галузей

Вивчення англомовних матеріалів, спілкування з роботодавцями та партнерами, працевлаштування в іноземні компанії вимагає навичок вільного спілкування, теоретичних і практичних знань. IT-англійська — маст-хев для програмістів. Для тих, хто планує працевлаштуватися, корисно дізнатись, в чому полягає специфіка співбесіди і як підготуватись до цього важливого етапу кар’єри за кордоном.

Корисні матеріали, що задовольняють потреби фахівців у спілкуванні з потенційними роботодавцями. 

Корисні матеріали для самостійного вивчення

23 жовтня 2023
Роман avatar
Роман
Автор статті